CARP Suceava

Raport Adunare Generala

Raport Adunarea Generala 2018 pentru anul 2017

La data de 19.04.2017 s-a organizat Adunarea Generala a Reprezentantilor pentru Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava  la sala de şedinţe „Ștefan cel Mare” din Palatul administrativ Suceava.

DIN RAPORTUL CONSILIULUI  DIRECTOR PENTRU ACTIVITATEA  C.A.R. PENSIONARI  SUCEAVA PE ANUL 2017

car_suceava_imprumuturi_credite_2018_008

In conformitate cu prevederile legale aparute pe parcurs, CARP Suceava s-a inregistrat la Judecatoria Suceava in anul 2000 si in Registru de evidenta a Bancii Nationale in anul 2006.
Mentionam ca sintem  afiliati si la Federatia Nationala Omenia  din Romania din anul 1992 la care sint 1400000 membri, Presedintele Telescu Cezar fiind ales si membru in Comitetul Director al acestei Federati din anul 2015.
La 30.12.2017 sint in evidenta un numar de 34239  membrii din care 18 120  in orasul Suceava si 16119 in zonele limitrofe rural.
Deservirea membrilor este  asigurata de colectivul de salariati angajati pe puncte de lucru si compartimente de specialitate in baza Contractului Colectiv de munca precum si Contractelor de Munca  individuale.  In total 56 salariati, din care ; 18 salariati in municipiu Suceava 31 in sectorul rural si 7 salariati la activitatea de deservire a membrilor (frizer cinci scaune, 2 asistent medical).

Activitatile desfasurate  de C.A.R. Pensionari  Suceava sunt:

  1. acordarea de imprumuturi rambursabile ;
  2. acordarea de ajutoare nerambursabile ;
  3.  organizarea de activitati culturale recreative, socializare ;
  4. organizarea de  prestari de servicii ;

CARP Suceava in cursul anului 2017  a inregistrat la inscrierea de noi membri un numar de  2118 din care  876  in sector urban si  1242  in sector rural.
In cursul anului au plecat un numar de  2440 membri din care  739 prin deces,  1701 exclusi, retrasi, transferati. Un procent mare din inscrisi sint in sectorul rural, plata imprumuturilor se face imediat si îi ajuta foarte mult pe cei aflati in situatii deosebite, precum si pe cei marginalizati financiar.
La activitatea de prestari servicii,frizerie si sala de tratamente s-au realizat un numar foarte mare de servicii cu tarife reduse fata de pretul pietei, sau gratuite.
Astfel la cele 3 puncte de lucru,frizerii sint 5 scaune(Centru, Georege Enescu, Burdujeni) s-au efectuat un numar de 10947 tunsori pentru care unitatea a contribuit pe langa suma de 5 lei platita de membru, cu inca 6 lei (70284) lei.
La salile de tratamente din Centru si George Enescu s-au efectuat un numar de   6896 servicii,pentru care si la aceasta activitate unitatea inregistreaza diverse cheltuieli.
La solicitatea membrilor in cursul anului 2017  s-au organizat activitati culturale cu o contributie  a membrilor  si cheltuieli suportate  de CARP. Suceava.
Astfel s-au organizat  mese festive la care au participat un numar de  991 membrii si  excursii in judetul Suceava   in tara, in  Chisinau la care au participat un numar de  296 membrii.
In spatiul inchiriat de langa sediul central s-a infiintat incepand cu luna noiembrie 2014 un mic club al Doamnelor,la care participa o zi pe saptamana in medie un numar de 15 persoane.
Remarcam faptul ca hotararile Consiliului Director in numar de 208 al anului 2017 au fost votate cu unanimitate de voturi in concordanta cu prevederile statutului Reglementarilor interne si  Legilor in vigoare.  Toate aceste realitati expuse si finalizate de catre Consiliu Director  cu experienta in activitatea de control si  conducere,  sint concretizate pentru bunul mers al activitatii  C.A.R. Pensionari Suceava
Realizarile prezentate ne onoreaza dar deficentele ne si obliga sa extindem  activitatea de control  prin toate mijloacele de care dispunem prin implicarea in activitate a salariatiilor,  consilierilor si  cenzorilor.

PRESEDINTE,
TELESCU CEZAR

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENTIE - Pot face imprumuturi sau gira doar persoanele din judetul Suceava si Botosani!
Am scazut dobanda!
Incepand cu data de 01 iulie 2015 conducerea unitatii CAR PENSIONARI SUCEAVA a decis micsorarea dobanzilor la imprumuturile acordate membrilor sai.

Click pentru detalii
Beneficii

Acordarea unui procent de 1% pe an la soldul lunar al cotizatiei din venituri.

Istoric
Contact

Str. SBL Alexandru Ienceanu nr. 5, scara b, ap. 1 si 2

TELEFON / FAX:

0230 523 780

E-MAIL:
contact@carp-suceava.ro

Program:
Luni-vineri orele 8:00-14:00